Digitala koncept

På D & Company erbjuder vi dig som optiker marknadens vassaste digitala lösningar - som gör dig starkare i konkurrensen.

idun – Vår digitala plattform

Under samlingsnamnet idun erbjuder vi dig som optiker flera smarta, digitala verktyg som förenklar såväl din som dina patienters vardag. Du kan t.ex. enkelt koppla på en webbplats till din fysiska butik, sälja dina glasögon och online kommunicera med dina patienter digitalt och också automatisera dina kontaktlinskunder genom vår omtyckta app idun.

Läs mer på idundigital.se.

Vårt koncept

Webbplats Att starta en webbplats behöver inte vara krångligt – eller svårt. Vi gör det enkelt för dina kunder att hitta dig och interagera med dig genom att erbjuda en smart webbplatslösning, som ett komplement till din fysiska butik. Webbplatsen går självklart att anpassa så att din visuella identitet blir densamma offline som online. Dessutom ingår flera funktioner för att du ska kunna vara sökbar på Google, så att fler potentiella kunder kan hitta till just dig. Det bästa? Vi hjälper dig självklart att komma igång.
E-handel Koppla på en e-handel till din webbplats, och låt din webbplats bli en självgående säljare för dina glasögon och linser. För visste du att så mycket som 3 av 4 glasögon- och linsbärare hade föredragit att köpa sina synhjälpmedel online – hos sin lokala optiker? Det visar nämligen vår undersökning gjord på 1500 glasögon- och linsbärare i Norden. Luta dig tillbaka medan produktflödet uppdaterar sig själv – det är direkt kopplat till dina varumärken och leverantörer.
App Vi älskar smarta appar – därför utvecklade vi idun, vår kontaktlinsapp som gör det enkelt att automatisera kontaktlinskunden. Med idun får dina linsbärande kunder smidigt en påminnelse om när det är dags att beställa nya linser, och kan med några få klick genomföra beställningen. Dessutom kan de få reda på när det är dags att boka synundersökning igen, och också kommunicera med dig som optiker så att besöket hos dig blir så bra som möjligt för båda.
Digital kommunikation Vi vill att din kliniska tid med dina patienter ska bli så kvalitativ som möjligt. Med idun följer därför också ett smart verktyg som gör att dina patienter kan svara på ett antal frågor inför och efter sitt besök hos dig. Du gör det således inte bara enkelt för dina kunder att snabbt komma i kontakt med dig - du bygger också en närmare relation till dem vilket stärker lojaliteten.

KOM IGÅNG ENKELT!

Våra digitala funktioner är enkla att komma igång med. För att vi vill att de ska underlätta för dig som optiker – såklart. Läs mer och kom igång enkelt på idundigital.se