Om oss

D & Company grundades 2014 och har idag
fått en ledande roll i Norden vad gäller
digitalisering av optikerbranschen.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder kompletta, digitala lösningar för optiker - som ger dem helt nya möjligheter att kommunicera med kunder och leverantörer. D & Companys lösning, idun, är unik på marknaden och har mottagits mycket väl. D & Company har även en marknadsledande roll som eyewearleverantör, och samarbetar med flera stora varumärken som är attraktiva för den nordiska marknaden och konsumenten.

Läs mer om våra varumärken och hur vi jobbar med vårt digitala koncept!

 

Teamet

Ralph Dahlin

Ralph Dahlin är VD sedan 2015. Ralph har en stark säljbakgrund inom dagligvaruhandeln och IT-sektorn. Ralph har mer än 20 års erfarenhet inom optikbranschen som VD för Polaroid Eyewear AB och Safilo Nordic AB.

Peder Gyllenberg

Peder Gyllenberg är Vice VD sedan 2016. Peder har en lång erfarenhet av entreprenörskap och företagsledning. Han har arbetat med marknadsföring och försäljning via Internet i mer än 15 år, oftast i egna företag, bland annat som grundare och VD för YourLenses Scandinavia AB, en av nordens första online-butiker för kontaktlinser och WatchOnWatch AB.

Peter Wergens

Peter är CFO och IR-ansvarig sedan 2018. Peter har 20 års erfarenhet av CFO-befattningar i såväl noterade som onoterade bolag inom industri, tech, retail och life science. Han har lång erfarenhet av entreprenörsdrivna venture capital-finansierade tillväxtföretag i såväl Sverige som utomlands.

Henrik Westerblad

Försäljning & travel retail

Carolina Hyllensved

Kundservice & administration

Olle Fagerstedt

Custumer Success Manager

Måns Lennstrand

Development Digital Solutions

Magnus Lindström

Försäljning

Andreas Ljung

Key account manager & försäljning

Mikael Parsmo

Design & produktion

Chris Knight

Internationell försäljning & travel retail UK