Varumärken

Vi arbetar tillsammans med flera stora varumärken, relevanta för den nordiska marknaden och konsumenten

Vårt eget märke, skapat för dig som älskar nordisk stil och design. Det här är glasögonen för dig som längtar efter solen hela vintern. Vi har bågarna som är perfekta till den första koppen kaffe i vårsolen, bågarna som skyddar dina ögon under den mest glittrande seglingsdagen och bågarna som passar till den stickade tröjan när du promenerar hem i höstsolen. I Norr-kollektionen hittar du läsglasögon, optiska bågar och solglasögon. Alla solglasögon har polariserande glas för att skydda känsliga ögon och för att ta bort reflexer när du är vid vatten. Norr hjälper dig att uppskatta de små sakerna i livet och sätta en guldkant på varje ögonblick. 

Genomtänkt skönhet. Denna karismatiska smyckesdesigner har designat solglasögon och vanliga glasögon under eget namn ända sedan 2002. Efva Attlings bågar bärs som smycken – vackra, sofistikerade och skapade av en kvinna som ser glasögon som ett sätt att uttrycka sitt inre jag. Elegant eller djärvt? Valet är ditt. 

Tiger of Sweden grundades 1903 i Uddevalla, av skräddarna Markus Schwarmann och Hjalmar Nordström. Det är ett märke för klassiska herrkläder. Tiger of Sweden började under 90-talet utveckla kostymer som attraherade den unga innerstadspubliken.